середу, 21 жовтня 2020 р.

: Завершилися зйомки кінофільму «Тепер я турок, не козак...

Завершилися зйомки кінофільму режисера Вілена Новака «Тепер я турок, не козак…»

Виробник кінокартини Одеська кіностудія за сприяння Тернопільської кінокомісії. Генеральний продюсер Андрій Осіпов Це - один з наймасштабніших кінопроектів в Україні.

Зйомки проходили як на території Одеси, так і області. Однією з основних локацій фільму стало село Ковалівка Біляївського району. У кінокартині зображено побут довоєнного Маріуполя, непрості відносини співжиття різних національностей, події Другої світової війни на території України, колабораціонізм, знищення єврейського населення.Кінокартина закликає до терпіння і людяності, до взаємодопомоги та любові.

Тернопіль сьогодні: Завершилися зйомки кінофільму «Тепер я турок, не козак...:   

"Фортеця Хаджибей" у Тернополі

Вчора кіномани Тернополя мали унікальну нагоду побувати на допрем"єрному показі фільму Фортеця Хаджибей . Це було вражаюче! Щира дяка усім творцям стрічки. Моя особиста думка : якщо у фільмі є про доньок, про виноградну лозу і про боротьбу московською імперією - то це водночас захоплює і серце, і душу, і розум... Своїми думками та враженями після перегляду можна було поділитись з генеральним продюсером Андрій Осіпов режисером Konstantin Konovalov та акторкою Kate Shevchenko На всеукраїнські екрани фільм виходить 15 жовтня.

"Закоханий в гори"

Приємно те, що став учасником міжнародної групи кінематографістів. «Закоханий в гори» – це документальна кінострічка про молдавського фотографа Валерія Корчмаря, який безмежно любив Карпати.

Фільм транслювали в позаконкурсному показі на міжнародному кінофестивалі CMIFF - Carpathian Mountain International Film Festival. Кінофест відбувся в Ужгороді.
Кінокомісія: Закоханий в гори

четвер, 1 жовтня 2020 р.

На Живова запрацювала котельня

 

Де гаряча вода буде подаватися цілодобово

 

Синергія дій комунальних підприємств по залученню коштів у модернізацію основних виробничих фондів приносить свої результати. Нові котли, пальники, заміна мереж, заміна насосів, встановлення Індивідуальних теплових пунктів та автоматичне регулювання процесу все це стало можливо завдяки реалізації заходів, що втілюються в рамках Проєкту Udheep "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України",