четвер, 9 липня 2020 р.

Дистанційне навчання у вищій школі: за і проти

6 липня 2020 року відбувся круглий стіл «Дистанційне навчання у вищій школі: за і проти», організований працівниками кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності Тернопільського національного економічного університету (Україна) й академічною спільнотою Вищої школи управління та менеджменту в м. Ополє (Республіка Польща).

вівторок, 7 липня 2020 р.

500 доларів за білборди

Завершено розслідування щодо сільського голови, обвинуваченого в отриманні 500 доларів США неправомірної вигоди 
Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України щодо сільського голови Заліщицького району, який отримав 500 доларів США неправомірної вигоди. 
За версією слідства, посадовець одержав від місцевого підприємця неправомірну вигоду за видачу рішення виконавчого комітету сільської ради про дозвіл на розміщення 5 об’єктів зовнішньої реклами (білбордів). Рекламні щити мали встановити вздовж автомобільної траси на ділянці, що підпадає під юрисдикцію сільської ради. 

неділю, 5 липня 2020 р.

Магістри отримали дипломи в Збаразькому замку

Вручення дипломів вважається доброю традицією Тернопільського національного економічного університету. Цьогоріч випускників юридичного факультету вітали на території могутнього Збаразького замку. Перлина історико-культурної спадщини додавала особливого шарму до урочистої події. Випускники юридичного факультету та їхні батьки мали честь і приємність почути справедливі й теплі слова на свою адресу.